Verzenden & retouren

1. Return
1. We staan ​​alleen volledige restitutie toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons. 2. Als het pakket niet alle accessoires en onderdelen bevat waarmee het werd verzonden, worden de kosten van de accessoires en onderdelen van de totale productprijs afgetrokken en kan het alleen een gedeeltelijke terugbetaling rechtvaardigen.
3. Als u om welke reden dan ook de maat of de kleur moet veranderen, of als de terugbetaling is gebaseerd op "Anders", worden de verzendkosten in mindering gebracht op de totale productprijs.
2. Uitwisseling
We accepteren uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum van de bestelling. Neem contact met ons op met uw bestellings-ID en een van onze teamleden zal u helpen. Als je items in een andere stijl wilt ruilen, moet je je items retourneren voor restitutie (volgens het retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl van jouw voorkeur.
U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.
We dekken de verzendkosten van beurzen niet, u bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten voor het verzenden van de geruilde artikelen naar u. We raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.
Terug